ALemin En Tatlı Forumu EriksuyuForum®

Tam Versiyon: YouTube Video Downloader 1.0
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
YouTube sitesi internet üzerinden video paylaşımında almış başını giderken sadece siteye girip eğlenceli videoları mı izliyorsunuz? Peki ya izlediğiniz videoları kaydetmek istemez misiniz? YouTube Video Downloader ile bu videoları flv dosya formatı ile kaydedebilir, FLV Player ücretsiz programı ile bu dosyaları izleyebilirsiniz ..

freeware

3.küsür mb

[Resim: 48599-you.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.
bravo :) google aldıktan sonra burayı güzel oldu :) hayırlısı bakalım
güzelll afferimmm paylasımmm...:)
tskler bazı videolar hosumnuza gidiyor idirmek istiyorz
tsk dostum emegine saglık
emegıne tşkler ama ben bir türlü indiremedım gitti nasıl acacam you tube yı acıyorum ıstedıgım vıdeo karşıma cıkıyo eenasıl yapacam yardımcı olursanız sevınırım:D
eyvallah cok işime yaradı
miamensa21 demiş ki emegıne tşkler ama ben bir türlü indiremedım gitti nasıl acacam you tube yı acıyorum ıstedıgım vıdeo karşıma cıkıyo eenasıl yapacam yardımcı olursanız sevınırım:D

arkadasım programı ac get video yazan yere indirmek istedigin video linkini yaz program kendisi indiriyor sana kalan sey beklemek :loveit:00000004
tşk..çok ihtiyacım vardı :D
link gözükmüyo :S
Sayfa: 1 2
Referans URL